Årlige aktiviteter i Hauge GIF 

 

Hauge GIF har flere årlige aktiviteter og arrangementer.

Ungdom:
Opstartsweekend
- afholdes i starten af sæsonen i September et sted som ingen ved, hvor man forsøger at lave et sjovt program der tilgodeser alle aldersgrupper. Aktiviteterne kan både være håndbold-relaterede men også andre og helt nye aktiviteter er typisk på programmet.

Juleafslutningsfest
- for at afslutte første del af sæsonen afholdes en juleafslutningsfest, selvom den ofte afholdes i Januar. Her laves et arrangement, som de sidste år har det været i IBF Arena, hvor FCM har været vært ved en middag samt efterfølgende kamp i hallen.

Sæsonafslutningsstævne
- har i mange år foregået i Flensborg, men i 2017 gjorde vi noget helt nyt og deltog i Aalborg ved Svane Cup. Her er man sammen med sine kammerater og trænere i 3 dage, hvor der spilles, leges og soves (lidt), og lørdag aften afholdes Hauge afslutning med taler og kåring af årets spillere. 

Fairplay stævne
- her er Hauge GIF vært ved et holdstævne, hvor der er speaker til kampene, musik og indløb. Det er en festlig dag, hvor mange forældre og venner kigger forbi, og hvor klubben typisk er vært med kaffe og kaffe. 

Indløb/flagbæring med HCM og Herning-Ikast
- vores samarbejdsklubber udarbejder hvert år et program, hvor Hauge GIF indgår med flere indløb/flagbæringer. Her forsøger vi at samle et hold, der tager afsted sammen, og de har en hyggelig dag med med indløb/flagbæring og efterfølgende ser man kampen sammen

Seniorer:

Trænere/ledere

Årlig træner/lederfest
- vores frivillige skal også have det sjovt, så derfor afholdes der hvert år ved sæsonafslutning en fest for trænere og ledere i klubben. Der er middag og fri drikkevarer for et beskedent beløb.